E-mail: info@kinezrefel.hu Mobil: +36 (20) 562-2709                                                                                      Új vendégek első kezelése csak 6.000 Ft

A kezelések árát megtalálod az árlista menüpont alatt.

Energetikai kezelés, energia gyógyászat, öngyógyító folyamatok beindítása

Az ember nemcsak test és lélek, mindenképpen rendelkezik egy transzcendentális résszel is.  A betegség a test-lélek- szellem hármassága közötti harmónia megbomlásából, az energiaáramlás blokkoltságából, az energetikai egyensúly zavarából származik, ezért a gyógyulás lehetősége ennek a harmóniának/egyensúlynak a helyreállításával kezdődik, hiszen öngyógyító folyamataink csak így tudnak beindulni.

Ha testi, lelki és szellemi szinten kiegyensúlyozottan élünk, akkor az energia akadálytalanul áramlik. Ha azonban bármelyik szinten problémánk van, az energiaáramlás útjába akadály kerül, az érintett csakrák beszűkülnek, elzáródnak. Energetikai blokkok jönnek létre, amelyek a kiváltó ok tartós fennállása esetén idővel betegséghez vezetnek, hiszen ezen blokkok gátolják az energia szabad áramlását, így bizonyos szervekben energiahiány, míg máshol energiatöbblet alakul ki. Az energetikai kezelés során a blokkokat feloldjuk, a csakrákat kitisztítjuk, ezzel szabad áramlást biztosítva az energiának, így a szervezet öngyógyító folyamatai újra működni tudnak. Visszaáll a szervezet energiaegyensúlya. Már a konkrét betegségtünetek megjelenése előtt hatékonyan kezelhető a kialakult energetikai zavar, bármi okozta is azt.

Ez egy tisztító, lazító, blokkoldó és egyben energetizáló kezelés, mely segíti az öngyógyító folyamatok beindulását, a lelki és érzelmi problémák, nehézségek, valamint a stressz feloldását, az aura és a csakrák tisztulását, energetizál, növeli a belső látást, az intuíciót.