E-mail: info@kinezrefel.hu Mobil: +36 (20) 562-2709                                                                                      Új vendégek első kezelése csak 6.000 Ft

A kezelések árát megtalálod az árlista menüpont alatt.

Maui virág- és drágakőeszenciák

A virágterápiák hasonló elven működnek, mint a homeopátia. A hasonló a hasonlót szereti és gyógyítja elv az azonos frekvencián történő rezgések működésén alapul. Az élőlények, a színek, a hangok mind egy bizonyos frekvencián rezegnek. Az elv lényege azon szellemi törvényen – ezt a törvényt megtaláljuk a fizikában is – alapul, hogy ha egy rezgés egy azonos frekvenciájú, de ellentétes fázisú rezgéssel találkozik, a két rezgés kioltja egymást. Egy gondolati, akarati vagy érzelmi egyensúlyvesztés egy bizonyos rezgést képvisel, és a megfelelő virágterápiás eszenciák kiválasztásával létrejön egy, a megoldandó problémával ellentétes fázisban működő kioltó rezgés, amely a kiváltó okra hat, és segít azt feloldani.

Az izomteszteléses módszer pontosan megmondja, melyik eszenciára van szükséged.

A Maui virágeszenciák segítenek, életenergiával töltenek fel, erőt adnak a jelenben egy pozitívabb jövő elérésének érdekében. Pozitív rezgéseket közvetítenek, így segítve a pozitív változást es öngyógyító folyamataink beindulását.

A Maui Drágakőeszenciák nem tartoznak a virágterápiák közé, de gyakran együtt alkalmazzák őket a Maui virágeszenciákkal, mert amíg azok a változáshoz szükséges pozitív energiával töltenek fel, addig a drágakövek a szándékot erősítik amely mozgósítja az energiát.